KASTAMONU / MERKEZ - Şehit Uğur Yıldız İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıldönümü okulumuz bahçesinde coşkuyla kutlandı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende okulumuz 3.Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu renkli gösterileriyle devam etti. Şiirler okundu ve yarışmalar yapıldı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Atamızın tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.

Mrt

Stem İn My Life ve Healthy Nutrition and Conscious Consumption eTwinning projeleri başladı.

Mrt

Tüm dünyaya meydan okuyarak var olma mücadelesi verdiğimiz ve şanlı tarihimizin destansı zaferlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını gururla kutlarken başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı minnetle andık. Ruhları şad olsun.

Mrt

Okul sporları cimnastik il yarışmalarında okulumuz öğrencileri takım müsabakalarında kupayla döndüler.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 103. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler okul idaremiz tarafından ödüllendirildi.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın"

Mrt

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri Kuzeykent Hasan Doğan Spor Kompleksi, Kapalı Yüzme havuzunda yüzme öğrendiler.

Şbt

Şehit Uğur Yıldız İlkokulu olarak Zeka Oyunları İl Turnuvasına katıldık.

Turnuvada emeği geçen hakemlerimiz Gökçen Demir Köktürk ve Ahmet Orhan'a, yılmadan mücadele eden kıymetli öğrencilerimize, her daim desteklerini esirgemeyen okul idaremize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Yüzme yarışlarında öğrencilerimizden büyük başarı.

1/E sınıfı öğrencimiz Muhammed Ali IŞIK 50 m kelebek yüzmede 2. , 50 m sırt üstü yüzmede 4. ve 100 m serbest yüzmede 3. oldu.
1/B sınıfı öğrencimiz Ali Hamza ER 50 m sırt üstü yuzmede 3. oldu.

Öğrencilerimiz okul idaremiz tarafından ödüllendirildi.
Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Şbt

Kastamonu Satranç Federasyonu'nun Yıldırım Beyazıt İlkokulu ile birlikte düzenlediği Yıldırım Satranç turnuvasında 2014-2015 doğumlular kategorisinde 2/A sınıfı öğrencimiz Galip Eren YILDIRIM İl birincisi, 3/E sınıfı öğrencimiz Kadir İLBEYİ İl ikincisi olmuştur. 2015-2016 doğumlular kategorisinde ise 2/A sınıfı öğrencimiz Tuğrul EMİRALİOĞLU il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimiz okul idaremiz tarafından ödüllendirildi.
Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda yapılan Akıl Zeka Oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalya ve başarı belgeleri okul idaremiz ve turnuva hakemlerimiz tarafından takdim edilmiştir.
Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Şbt

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için okulumuzda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına sabır diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini; birçok etkinlik, sanatsal-kültürel kurslar ve tarihi-kültürel sınıf gezileri ile destekleyerek öğrencilerimizin öğrenme çabaları, velilerimizin destekleri ve değerli öğretmenlerimizin gösterdikleri özveri ile başarılı bir şekilde tamamladık.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kısa bir mola.

Ock

Bakanlığımızın son hafta etkinlikleri kapsamında 3/D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sezai MUSAOĞLU rehberliğinde Masal Evine gezi düzenledi. Masal evinde öğrencilerimiz masal dinledi, şarkılar söyledi, ebru ve taş baskı yaptılar. Bilgi dolu ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Ock

Okulumuzda Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerlerimizin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Okulumuz öğrencileri şehitlerimizi anarak, onların fedakarlıklarını hatırlama fırsatı buldu. Şehitlerimizin aziz hatırasına duyulan saygı ve minnet bir kez daha vurgulandı.

Ock

Okulumuzda "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" projesi kapsamında beslenme ve fiziksel aktivite panomuz hazırlnadı. Panomuzda ocak ayı afişi ve Kastamonu ili tarım ürünleri haritası sergilendi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.