KASTAMONU / MERKEZ - Şehit Uğur Yıldız İlkokulu

eTwinning

Stem İn My Life ve Healthy Nutrition and Conscious Consumption eTwinning projeleri başladı.

Kuruculuğunu Okulumuz Müdür Yardımcısı Çiğdem Akgün'ün yaptığı 3/A sınıfı öğretmeni Aykut Demirci ve öğrencilerinin de üye olduğu Healthy Nutrition and Conscious Consumption projesi faaliyetlerine başladı. Proje cocuklara öğrenmeyi keyifli hale getirmeyi, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmayı ve çeşitli web2 araçlarını öğretmeyi amaçlamaktadır.10 Türk 7 Romanya ortaklı olan proje faaliyetlerine başlamıştır.

Yine  Çiğdem Akgün'ün üye olduğu Stem In My Life projesi de  öğrencilerimize   Stem faaliyetlerini her alanda kullanabileceklerini öğretecek. Stem  etkinlikleri sınıfta proje tabanlı öğrenmeyi sağlayacaktır.

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 21:26 - Görüntülenme: 81